عسل طبيعي
از درون آن (زنبور عسل) نوشیدنی هایی با رنگ های مختلف خارج کردیم که در آن شفا برای مردم است به تحقیق در آن نشانه هایی است برای کسانی که می اندیشند سوره نحل آیه 69 تمام مطالب این وبلاگ از سخنرانی های دکتران روازاده . خدادادی . خیر اندیش توسط مهندس مصطفی مسگریان جمع آوری شده است که من تصمیم گرفتم این مطالب رو در دسترس عموم بگذارم مدیر وبلاگ: رضا دارابی

به نظر شما سطح وبلاگ در چه حد است؟

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان طب سنتی و آدرس tebdava.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 236
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 236
بازدید ماه : 249
بازدید کل : 236781
تعداد مطالب : 352
تعداد نظرات : 2
تعداد آنلاین : 1

آمار مطالب

کل مطالب : 352
کل نظرات : 2

آمار کاربران

افراد آنلاین : 1
تعداد اعضا : 4

کاربران آنلاین


آمار بازدید

بازدید امروز : 236
باردید دیروز : 0
بازدید هفته : 236
بازدید ماه : 249
بازدید سال : 2378
بازدید کلی : 236781
عسل طبيعي

 1-اگر آن را داخل ظرف شيشه اي بريزيد حباب زيادي در عسل بوجود مي آيد   2- شکرک مي زند  3- مگس به آن نزديک نمي شود . 4- در لحظه اول که در ظرف را باز مي کنيم اگر عسل را بو کنيم بوي عسل واقعي کاملا مشخص است .
 اگر عسل را به تنهايي در ظرف ريخته و حرارت بيش از 60 درجه بدهيم يک ماده سمي در آن بوجود مي آيد . عسل را اگر با آب مخلوط کنيد بعد از حدود 24 ساعت مي ترشد و کفک مي زند ؛ پس شربت عسل نبايد 24 ساعت بيشتر نگهداري کرد



تعداد بازدید از این مطلب: 331
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:









عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود